Liselund Tv-Tuoli Sähkömekanismilla (Street 664/Sähkö/M - Tyylikäs laippajalallinen recliner tv tuoli avattavalla jalkarahilla sekä pyörivällä mekanismilla. Värit: vaaleanharmaa tai tummanharmaa kangas. Tai musta pu keinonahka. Mittoja: leveys 71 cm. Syvyys eighty two cm. Korkeus one zero five cm. Istuinkorkeus 48 cm. Korkeus istuimesta selkänojan yläreunaan sixty five cm. Valinnaisten lisäominaisuuksien hinnat - keinuvan tuolin sähkösäätö 372,- - pyörivän/keinuvan tuolin sähkösäätö (sis. Akun) 740,- - hipaisukytkin sähkösäätöiseen tuoliin sixty eight,- - rosterijalusta (useless swivel glider-mekanismiin) 107,- - metallikahva 21,-.

Tilaaminen tapahtuu suoraan verkkokaupasta. Voit myös pyytää meiltä tarjousta sähköpostitse tai puhelimitse. Tilauksessa asiakkaan tulee ilmoittaa nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ostoskorissa ovat valmiiksi näkyvillä tilattavaksi halutut tuotteet ja hinnat, maininta maksutavasta ja kotiinkuljetuksesta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen arvo, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilauksen tehtyään asiakkaan katsotaan ymmärtäneen mm. Sen, että kuvissa esitetyt värimallit eivät välttämättä täysin vastaa tuotteen todellista sävyä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Osa myymistämme huonekaluista toimitetaan valmiiksi koottuina ja osa osissa. Mikäli tuotteen kuvauksessa ei mainita tuotteen olevan valmiiksi koottu, toimitetaan tuote osissa. Verkkokaupan tuotteita myy kaluste 10 oy, y-tunnus 0174426-3. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille manner-suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin, jotka johtuvat esimerkiksi verkkokaupan teknisestä virheestä tai inhimillisestä virheestä. Sopimusehtoihin ja niiden soveltamiseen sovelletaan suomen lakia.

Elegant Onni Sähköinen Recliner Tuoli, Sohvakauppa.Net Recliner Tv Tuoli

Elegant Onni Sähköinen Recliner Tuoli, Sohvakauppa.Net Recliner Tv Tuoli

Best ARTIC LOWSTRESS RECLINER TUOLI Recliner Tv Tuoli

Best ARTIC LOWSTRESS RECLINER TUOLI Recliner Tv Tuoli

Elegant DENVER RECLINER TUOLI Recliner Tv Tuoli

Elegant DENVER RECLINER TUOLI Recliner Tv Tuoli

Voit valita manuaalisen tai sähköokayäyttöisen säätötoiminnon. Runsaasti nahkavaihtoehtoja madras-nahka/kn versiosta aina kokonaan aniliininahkaan. Saatavana myös kangasverhoiltuna. Tuolin hinta määräytyy verhoilumateriaalin hinnan mukaan. Tule ja tutustu koko verhoilumallistoon myymälässä. Voit maksaa verkkokaupassa visa-, visa debit-, visa electron-, credit card- ja debit mastercard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti netsin ssl-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla ja checkout finland oy:llä ei ole pääsyä korttitietoihin, eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat okayäytössä kansainväliset proven by using visa- ja credit card securecode -todentamispalvelut.